informationer

OM mig

Det er med glæde jeg kan introducere dig for Bowen/Bowtech terapi. Bowen terapi er en form for muskel – og bindevævsterapi der sikkert og
effektivt løser mange fælles sundhedsmæssige problemer. Terapien har indenfor de sidste årtier revolutioneret helseområdet over hele verden. I lande som Australien, England og New Zeland bruger man ofte Bowen terapi på lige fod, eller i kombination med fysioterapi.

Bowen terapi omhandler kroppen på alle niveauer: fysisk, kemisk, mentalt og følelsesmæssigt. Både akutte, kroniske, neurologiske og psyko-somatiske sygdomme har vist forbedring. Takket Bowen terapi kan man eliminere og forebygge dannelse af mere end hundrede forskellige sygdomme og lidelser fra generel smerte forbundet med overbelastning til de mere komplekse og avanceret former for sygdom. Teknikken har ingen kontraindikationer og er velegnet for mennesker i alle alder fra babyer til ældre med forskellige helbredstilstande.
 
Om mig
Jeg har en sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske. Da jeg mødte Bowen terapi og prøvede det med positive resultater på min egen krop, valgte jeg at blive Bowen terapeut. Selv om nogle gange medicinsk behandling er nødvendigt og uundgåelig så kan Bowen terapi arbejde tæt sammen med reducering af smerte, fremme rekonvalescens og skabe balance i kroppen. For at kunne tilbyde den bedst mulige behandling tilstræber jeg et højt fagligt niveau gennem efteruddannelse og kurser. Jeg er medlem af Bowtech foreningen som sikrer at jeg regelmæssigt opdaterer min uddannelse.

Klinikken
Bowen Klinikken er placeret i Munkebo i nærheden af Munkebo Bakke. Klinikken har beliggenhed med gode muligheder for parkering. Klinikken har lokaler med flere bahandlingrum som giver muligheder for at
tilbyde flere behandlinger samtidigt. Jeg samarbejder med andre veluddannede Bowen terapeuter for at optimere behandlingsniveau og undgå ventetiden.

Kontakt mig i dag for at få hjælp til problemerne

Bowen Klinik i Munkebo - Telefon: 27 28 33 47 - info@bowenklinik.dk​ - E-mail: CVR: 37406333