om gravity

GRAVITY LIFE

Lindrer smerter – Frigør spændinger – Fjerner stress
Best Health and Wellness Product 2018 Lohas Expo
Tusinder solgt amazon

100’s af 5 ★ Anmeldelser Trustpilot

HVORDAN GRAVITY – FORBEDRE DIN SUNDHED

GRAVITY LIFE er et unik system som bruger din egen kropsvægt til let og naturligt at frigøre spændinger. Gravity stimulerer væv og afslapper musklerne, dermed reduceres smerte. Samtidigt tilpasser rygsøjlen sig til en ny og bedre kropsholdning.
20 minutter hver dag kan låse op for kroppens potentialer.
Gendannelse sker hurtigere, når vi er helt afslappet. Ved at lægge sig på GRAVITY-system stimuleres kroppen til genoprettelse og dyb vævs afslapning, der fører til mange sundhedsmæssige fordele.


Søvn

Stress påvirker ofte vores søvn mønstre, og dårlig søvn kan føre til en lang række sundhedsmæssige problemer. GRAVITY hjælper dig med at berolige sindet, mens du udøver dyb afslapning, så du kan frigive mental stress, som er det bedste forberedelse til god søvn. Derefter kan du nyde optimal sundhed og fungere bedre takket være GRAVITY-systemet.

Kontakt mig i dag for at få hjælp til problemerne

Kropsholdning

Den daglige rutine med at bruge computere, mobiltelefoner og sidde i længere perioder har ført mange af os til dårlig kropsholdning, nakkepine, hovedpine og rygsmerter. GRAVITY -systemet er løsningen for disse gener. Regelmæssig anvendelse af GRAVITY omdanner ryggen og forbedrer kropsholdning, som har mange vigtige sundhedsmæssige fordele.

Stress og angst

Kan du huske sidste gang du tog en lang, afslappende dyb indånding? Travlhed og hektisk livsstil kan føre til stress og angst og kan have negative virkninger på lang sigt for helbredet. Med GRAVITY ligger du i den perfekte position for at fremme en ændring i nervesystemet, så din krop kan nyde total afslapning samtidig med at stresshormonniveauet reduceres.

Smerte og ømhed

Hvis et bestemt område af din krop bliver skadet eller spændt, påvirker dette andre områder af kroppen og kan føre til smerte og ubehag. Afslapning på GRAVITY gør det muligt for hele din krop at tilpasse sig korrekt. Musklerne slapper af og fører til at spændinger og smerter reduceres.

Sports præstationer

GRAVITY hjælper med at forbedre kropsholdning som på en naturlig måde fremmer blodgennemstrømning, hvilket fremskynder genopretningen og reducerer virkningen af stød og skade på din krop. Brug GRAVITY før og efter sport eller motion for at sikre, at din ydeevne og udholdenhed bliver naturligt forbedret. Dine muskler får vigtig tid til at hvile og reparere.

Blodtryk, hjerte og vejrtrækning

GRAVITY placerer din krop i den perfekte position for at øge blodtilførslen til vitale organer. Systemet åbner diafragmaet og giver dig mulighed for at trække vejret fint og dybt, fremme afslapning, normalisering af blodtryk, vejrtrækning og puls.

Mange sundheds og wellness terapeuter anbefaler, at deres kunder bruger GRAVITY mellem behandlinger

Før og efter

 • Forbedrer søvn
 • Hjælper fordøjelsen
 • Fjerner stress
 • Frigør spændinger i muskler
 • Forbedrer kropsholdning
 • Restituerer hurtigt
 • Genvinder mobilitet
 • Forbedrer bevægelsesfrihed
 • Forbedrer humør og koncentration

ANmeldelser

 • GRAVITY placerer din krop i den perfekte position for at øge blodtilførslen til vitale organer. Systemet åbner diafragmaet og giver dig mulighed for at trække vejret fint og dybt, fremme afslapning, normalisering af blodtryk, vejrtrækning og puls.

 • Hvis et bestemt område af din krop bliver skadet eller spændt, påvirker dette andre områder af kroppen og kan føre til smerte og ubehag. Afslapning på GRAVITY gør det muligt for hele din krop at tilpasse sig korrekt. Musklerne slapper af og fører til at spændinger og smerter reduceres.

 • ”Den har en positiv virkning på mig som lider af fibromyalgi. Mine smerter går det meget bedre med – kan arbejde i længere tid uden stærke smerter. Tager den hver dag i et kvarter og føler mig rigtig veltilpas bagefter – en daglig følelse a risle fra nakken og ned efter. Tusind tak for hjælpen.” Bente – Tommerup
 • ”I mit arbejde som kaptajn på et skib har jeg mange stillesiddende timer eller ryg belastende timer op og ned af trapperne. Takket Gravity Life kan jeg både lindre og forebygge smerte i lænden, ryggen, og nakken, samt reducere hovedpine og migræne. Derfor er min Gravity altid med mig på arbejde. ” Lars – Munkebo
 • ”Gravity har ændret mit liv. I mange år havde jeg kroniske smerter i mit knæ. Jeg har prøvet mange forskellige terapier og behandlinger. Selvom der var forbedring efter hver behandling kom problemet igen og igen. Da jeg blev introduceret for Gravity besluttede jeg mig for at afprøve den. Det vidste sig at være en kæmpe succes. Mine smerter forsvandt ikke med det samme, men jo længere og systematisk jeg brugte Gravity jo mere kunne jeg reducere mine smerter. Aktuelt er jeg fri for smerte, min kropsholdning har rettet sig markant og jeg oplever at min krop har meget mere mobilitet. Fantastisk enhed!!!”. Marianne – Odense
 • Jeg prøvede Gravity på Helsemessen i Vejle, og var meget positivt overrasket. Jeg lå på den i 20 minutter og kunne faktisk mærke en forskel. Det var dejlig afslappede. Min lænd plejer at gøre ondt i slutningen af dagen, men jeg havde faktisk en smertefri aften. Det er imponerende hvad Gravity kan udrette. Kan varmt anbefales! ”. Anette- Vejle

GRAVITY anbefales til alle som ønsker at opnå: Lindring af smerte: nakke/skulder/ryg/lænd

KØB GRAVITY

• Køb GRAVITY i klinikken. Pris: 650 kr,-
• Bestil Gravity hos Bowen Klinik via mail info@bowenklinik.dk eller ring 27 28 33 47.
• Bestil Gravity på www.gravitylife.com med rabatkode: bowenklinik
Husk at anvende din unikke kode: bowenklinik og benytte tilbudspris!

Køb her

PRØV GRAVITY

BOWEN KLINIK tilbyder behandling kombineret med GRAVITY systemet som giver hurtigere resultater.

Du får både tilbud om at afprøve GRAVITY under behandling i klinikken, samt leje GRAVITY for at afprøve den hjemme i længere perioder da det er anbefalet at bruge den 20 minutter om dagen.

Bowen Klinik i Munkebo - Telefon: 27 28 33 47 - info@bowenklinik.dk​ - E-mail: CVR: 37406333