Gravity

HVORDAN VIRKER GRAVITY

HVORDAN GRAVITY – FORBEDRE DIN SUNDHED

Det unikke Gravity system udløser din krops naturlige evne til at slappe af, tilpasse sig selv så krop og sind balancerer.

Se omhyggeligt på et Gravity-system, og du vil bemærke, at alle kuglerne er placeret i forskellige højder. Denne variabel højde i sfæriske teknologi stimulerer blødt væv og afslapper musklerne, så Gravity kan fungere som et selvmasserende værktøj.

Enheden udløser dyb afslapning, som fører til mange fysiske og mentale sundhedsmæssige fordele, samtidig med at omformningen af rygsøjlen og tilpasning af kroppen, hvordan man holder en bedre kropsholdning.

Kontakt mig i dag for at få hjælp til problemerne

Gravity

HVAD ER GRAVITY?

GRAVITY er en ortopædisk enhed designet til at give bevægelsesfrihed til alle, uanset om du er i træning, genoprette skade eller simpelthen vil genoprette din vitalitet, slappe af og bevare velvære.

GRAVITY udløser afslapning af stremme muskler primært af nakke-, ryg-, bækkenområderne og skaber en følelse af mindre spænding gennem hele kroppen. De frigivne muskler reducerer smerte, der gør det muligt for kroppen at omplacere korrekt.

gravity

PRØV GRAVITY

BOWEN KLINIK er den første i Danmark som tilbyder behandling kombineret med GRAVITY systemet som giver hurtigere resultater.

Vores klienter får både tilbud om at afprøve GRAVITY under Bowen behandling i klinikken samt leje af GRAVITY for at afprøve den hjemme i længere perioder da det er anbefalet at bruge den 20 minutter om dagen.

gravity

KØB GRAVITY

• Køb GRAVITY i klinikken. Pris: 650 kr,-
• Bestil Gravity hos Bowen Klinik via mail info@bowenklinik.dk eller ring 27 28 33 47.
• Bestil Gravity på www.gravitylife.com med rabatkode: bowenklinik
Husk at anvende din unikke kode: bowenklinik og benytte tilbudspris!

Køb her

Bowen Klinik i Munkebo - Telefon: 27 28 33 47 - info@bowenklinik.dk​ - E-mail: CVR: 37406333