Gravity

HVORDAN ANVENDES GRAVITY

HVORDAN ANVENDES GRAVITY

Gravity er et one-size-fits-all værktøj, som er let og nemt at rejse med. Brug det når som helst og hvor som helst når du kan finde et fladt underlag.

Anbring et håndklæde eller en pude under knæene for at få ekstra støtte og at tage trykket fra underkroppen. Placer den trekantede ”keystone” på bunden af din rygrad mod sacrum og vuggen under din nakke og hoved.

Når du ligger behagelig prøv at undgå eventuelle forstyrrelser og slappe af. I gennemsnit anbefales en 20 minutters terapi og kan anvendes flere gange om dagen.

Der frarådes at bruge GRAVITY:

  • Hvis du er / kan være gravid
  • Hvis du har epilepsi
  • Hvis du har åbne sår / sår omkring det område, hvor GRAVITY rører din hud

Kontakt mig i dag for at få hjælp til problemerne

Gravity

HVAD ER GRAVITY?

GRAVITY er en ortopædisk enhed designet til at give bevægelsesfrihed til alle, uanset om du er i træning, genoprette skade eller simpelthen vil genoprette din vitalitet, slappe af og bevare velvære.

GRAVITY udløser afslapning af stremme muskler primært af nakke-, ryg-, bækkenområderne og skaber en følelse af mindre spænding gennem hele kroppen. De frigivne muskler reducerer smerte, der gør det muligt for kroppen at omplacere korrekt.

gravity

PRØV GRAVITY

BOWEN KLINIK er den første i Danmark som tilbyder behandling kombineret med GRAVITY systemet som giver hurtigere resultater.

Vores klienter får både tilbud om at afprøve GRAVITY under Bowen behandling i klinikken samt leje af GRAVITY for at afprøve den hjemme i længere perioder da det er anbefalet at bruge den 20 minutter om dagen.

gravity

KØB GRAVITY

• Køb GRAVITY i klinikken. Pris: 650 kr,-
• Bestil Gravity hos Bowen Klinik via mail info@bowenklinik.dk eller ring 27 28 33 47.
• Bestil Gravity på www.gravitylife.com med rabatkode: bowenklinik
Husk at anvende din unikke kode: bowenklinik og benytte tilbudspris!

Køb her

Bowen Klinik i Munkebo - Telefon: 27 28 33 47 - info@bowenklinik.dk​ - E-mail: CVR: 37406333