gravity

HISTORIEN INDTIL VIDERE

HVORDAN GRAVITY – FORBEDRE DIN SUNDHED

Shane Murnaghan – GRAVITY opfinder
GRAVITY-systemet blev designet og opfundet af Shane Murnaghan, en klinisk akupunktør med over 25 års erfaring med spinalproblemer og smerter. Shane har en doktorgrad i traditionel kinesisk medicin. Efter en bil ulykke, med et brud i ryggen og kroniske smerter, var han ikke i stand til at slappe af. Ved hjælp af hans kendskab til menneskekroppen og hvordan den bevæger sig skabte han GRAVITY, som han krediterer for sin genopretning. Han fandt ud af at Gravity udløser den dybe afslapning og reducerede hans smerte niveauer. Han introducerede enheden til mange af sine patienter og oplevede, at enheden afslappede dem fra dagligdags stress og førte til en lang række fordele. Derefter besluttede Shane at lancere GRAVITY LIFE sammen med Michael Fisher med det formål at gøre GRAVITY så tilgængelig som muligt.

Priser

• Best Health and Wellness Product 2018 – LOHAS expo
• GRAVITY er vinderen af NAIDEX Professional Award 2018
• GRAVITY opfinder, Shane Murnaghan er kommet på listen i kategorien “Innovation in Healthcare” på The Zenith Global Healthcare Professionals Awards.

  Kontakt mig i dag for at få hjælp til problemerne

  Gravity

  HVAD ER GRAVITY?

  GRAVITY er en ortopædisk enhed designet til at give bevægelsesfrihed til alle, uanset om du er i træning, genoprette skade eller simpelthen vil genoprette din vitalitet, slappe af og bevare velvære.

  GRAVITY udløser afslapning af stremme muskler primært af nakke-, ryg-, bækkenområderne og skaber en følelse af mindre spænding gennem hele kroppen. De frigivne muskler reducerer smerte, der gør det muligt for kroppen at omplacere korrekt.

  gravity

  PRØV GRAVITY

  BOWEN KLINIK er den første i Danmark som tilbyder behandling kombineret med GRAVITY systemet som giver hurtigere resultater.

  Vores klienter får både tilbud om at afprøve GRAVITY under Bowen behandling i klinikken samt leje af GRAVITY for at afprøve den hjemme i længere perioder da det er anbefalet at bruge den 20 minutter om dagen.

  gravity

  KØB GRAVITY

  • Køb GRAVITY i klinikken. Pris: 650 kr,-
  • Bestil Gravity hos Bowen Klinik via mail info@bowenklinik.dk eller ring 27 28 33 47.
  • Bestil Gravity på www.gravitylife.com med rabatkode: bowenklinik
  Husk at anvende din unikke kode: bowenklinik og benytte tilbudspris!

  Køb her

  Bowen Klinik i Munkebo - Telefon: 27 28 33 47 - info@bowenklinik.dk​ - E-mail: CVR: 37406333