gravity

GRAVITY PARTNERE

Bliv del af succesen

Ønsker du at anvende Gravity Life i din klinik og blive forhandler?

Mange praktiserende terapeuter anbefaler nu GRAVITY til deres kunder som det perfekte selvstyringsværktøj til brug mellem behandlinger. Som terapeut oplever jeg at GRAVITY understøtter Bowen terapi og hjælper mine kunder til at restituere hurtigere. GRAVITY opleves som et ekstra redskab både for mig og mine kunder, samt som supplerende behandling i mellem Bowen behandlinger.

Gravity anbefales af fysioterapeuter, sportsterapeuter, osteopater, kiropraktorer, Bowen-terapeuter, yogalærere, Pilates-instruktører, personlige trænere og læger.

For selvstædige terapeuter er det vigtigt at forstå, at GRAVITY ikke er her for at sætte dig ud af arbejde, men er faktisk tilgængelig for at hjælpe dig i dine behandlinger. Du kan sende din klient hjem med GRAVITY efter en behandling og vide at klienterne sikkert kan fortsætte med at hvile, reparere og genoprette, indtil deres næste besøg på din klinik… Resultaterne? Hurtigere recovery og gladere, mere afslappede, smertefri klienter ”. GRAVITY – holdet.

Er du klar til at starte et succesfuldt samarbejde med Gravity?

Hvis du er praktiserende og ønsker at vide mere, hvordan du kan bruge GRAVITY i din praksis eller gerne vil høre om distributionsmuligheder, bedes du kontakte mig på info@bowenklinik.dk eller tlf. 27 28 33 47.

Alternativ Behandling/Birgit Nygaard Christensen

Bowen by Jona

BowTechBehandler Annette Preisler

MindSpa

Kontakt mig i dag for at få hjælp til problemerne

Gravity

HVAD ER GRAVITY?

GRAVITY er en ortopædisk enhed designet til at give bevægelsesfrihed til alle, uanset om du er i træning, genoprette skade eller simpelthen vil genoprette din vitalitet, slappe af og bevare velvære.

GRAVITY udløser afslapning af stremme muskler primært af nakke-, ryg-, bækkenområderne og skaber en følelse af mindre spænding gennem hele kroppen. De frigivne muskler reducerer smerte, der gør det muligt for kroppen at omplacere korrekt.

gravity

PRØV GRAVITY

BOWEN KLINIK er den første i Danmark som tilbyder behandling kombineret med GRAVITY systemet som giver hurtigere resultater.

Vores klienter får både tilbud om at afprøve GRAVITY under Bowen behandling i klinikken samt leje af GRAVITY for at afprøve den hjemme i længere perioder da det er anbefalet at bruge den 20 minutter om dagen.

gravity

KØB GRAVITY

• Køb GRAVITY i klinikken. Pris: 650 kr,-
• Bestil Gravity hos Bowen Klinik via mail info@bowenklinik.dk eller ring 27 28 33 47.
• Bestil Gravity på www.gravitylife.com med rabatkode: bowenklinik
Husk at anvende din unikke kode: bowenklinik og benytte tilbudspris!

Køb her

Bowen Klinik i Munkebo - Telefon: 27 28 33 47 - info@bowenklinik.dk​ - E-mail: CVR: 37406333