mere om

gravity

“GRAVITY, IS FOR EVERYONE. GRAVITY USES YOUR BODY-WEIGHT TO TRIGGER, COMPRESS AND RELAX TIGHT MUSCLES IN THE NECK, SPINE AND PELVIS.”

DR SHANE MURNAGHAN, GRAVITY CREATOR

HVORDAN GRAVITY – FORBEDRE DIN SUNDHED

Der er nogle dage, vi synes bare ikke stopper! Vi slutter dagen udmattet, selv uden at træne. Hvis du tager tid ud hver dag til en Gravity ™ -session, får du energi til at klare de udfordringer, som livet byder dig. Den daglige rutine med at bruge computere, mobiltelefoner og sidde i længere perioder har ført mange af os til dårlig kropsholdning, nakkepine, hovedpine og rygsmerter.

GRAVITY ™ -systemet er modgiften for disse gener. Regelmæssigt brug af GRAVITY ™ hjælper kroppen at rette på den dårlige position, der er forbundet med mange sundhedsproblemer og omskoler os for at opretholde en mere opretstående kropsholdning. En bedre kropsholdning vil lindre smerte og spændinger gennem hele kroppen. Brug GRAVITY hver dag og oplev de fantastiske resultataer den giver.

Kontakt mig i dag for at få hjælp til problemerne

Gravity

HVAD ER GRAVITY?

GRAVITY er en ortopædisk enhed designet til at give bevægelsesfrihed til alle, uanset om du er i træning, genoprette skade eller simpelthen vil genoprette din vitalitet, slappe af og bevare velvære.

GRAVITY udløser afslapning af stremme muskler primært af nakke-, ryg-, bækkenområderne og skaber en følelse af mindre spænding gennem hele kroppen. De frigivne muskler reducerer smerte, der gør det muligt for kroppen at omplacere korrekt.

gravity

PRØV GRAVITY

BOWEN KLINIK er den første i Danmark som tilbyder behandling kombineret med GRAVITY systemet som giver hurtigere resultater.

Vores klienter får både tilbud om at afprøve GRAVITY under Bowen behandling i klinikken samt leje af GRAVITY for at afprøve den hjemme i længere perioder da det er anbefalet at bruge den 20 minutter om dagen.

gravity

KØB GRAVITY

Køb GRAVITY i klinikken. Pris: 650 kr,-

– Bestil Gravity hos Bowen Klinik via mail info@bowenklinik.dk eller ring 27 28 33 47.

– Bestil Gravity på www.gravitylife.com med rabatkode: bowenklinik

Husk at anvende din unikke kode: bowenklinik og benytte tilbudspris!

Køb her

Bowen Klinik i Munkebo - Telefon: 27 28 33 47 - info@bowenklinik.dk​ - E-mail: CVR: 37406333